previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Sales Chalet – Hidd al Saadiyat

The sales center at Saadiyat Island is composed of a cluster of tropical-inspired buildings, including a clubhouse, chalet, administration office, pool lounge, and other amenities. A revision of the existing layout allowed a beautiful and cost-effective transition to a sales center complex. The existing building was preserved, with the exception of the windows, which were enlarged to open the view to the Gulf.

The juxtaposition of a clean, modern interior with the existing Balinese-style roofs, rough sawn pine exterior facades, and Meranti wood doors allows the sales center to have both pleasing aesthetics and seamless functionality.

PROJECT INFORMATION

Project Type:
Location:
Year:

Commercial
Abudhabi, UAE
2013

Share:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Sales Chalet – Hidd al Saadiyat