previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

SABIC-WADAL Office Building

This pre-existing office building was old, with a seemingly fatigued demeanor. Without tampering with the existing structure, a parametrically designed screen and patterning is proposed to cloak the entire old building. The screen is strategically lifted in parts of the building that require natural daylighting, while the more private parts of the building are fully covered. The landscaping is updated to match the language of the proposed façade screen. All these small but strategic moves resulted in a brand new and iconic identity for this office building.

PROJECT INFORMATION

Project Type:
Location:
Year:

Commercial
KSA
2019

Share:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

SABIC-WADAL Office Building