Slide 01
Slide 02
Slide 03
Slide 04
Slide 05
Slide 06
Slide 07
Slide 08
previous arrow
next arrow
Slide 01
Slide 02
Slide 03
Slide 04
Slide 05
Slide 06
Slide 07
Slide 08
previous arrow
next arrow

Dar al Diyab

Located in Saadiyat Island, the architectural contemporary response highlights large openings by setting the building forms in two parallel masses in an off-centered alignment. The resulting configuration allows views of the surrounding landscaped grounds. From the elevated ground level, the central entrance links to the main stairway with views of the pool to establish the residential persona of the villa. The upper levels are oriented to have views of the adjoining sea as well. A double-height ceiling allows the expansive character to flow seamlessly in the lower and upper levels.

The interiors of glass, metal, and wood are composed to mark the contemporary feel with elegance and stylish lifestyle. Clean sleek lines dictate the language of design.

PROJECT INFORMATION

Project Type:
Location:
Year:

Single Residence
Abudhabi, UAE
2013

Share:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Dar al Diyab