Slide 02
Slide 01
Slide 03
Slide 04
Dar al Matar Naboodah
PlayPlay
previous arrow
next arrow
Slide 02
Slide 01
Slide 03
Slide 04
Dar al Matar Naboodah
previous arrow
next arrow

Dar al AlRafi

Nestled in a rather deep site, this two-story house was allowed ample space for a grand drop-off in the front as well as a generous courtyard and swimming pool in the rear. The Formal and Family entries are adequately separated by the services and guest room in the middle. The Formal Entry and Living room are contiguous in a double height space, which accentuates the interlocking two masses that define the project parti.

All bedrooms are located above on the first floor with the Master Bedroom overlooking the courtyard. The deliberate interplay of stone finishes and wood screens against the large open windows articulate and define the clean masses and lines of this contemporary house.

PROJECT INFORMATION

Project Type:
Location:
Year:

Single Residence
Dubai, UAE
2018

Share:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Dar al AlRafi